B-EST SHORTS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL


B-EST SHORTS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
B-EST SHORTS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

Ca de obicei, echipa Amphora sprijină și susține actul cultural în toate formele sale, promovează valorile artistice şi susține dezvoltarea accesului publicului la activități culturale. În perioada 23-25 septembrie, la Timișoara, a avut loc la Festivalul Internațional de Scurtmetraje B-EST Shorts, eveniment la care am luat parte, în calitate de parteneri.
B-EST Shorts, festivalul de filme de scurtmetraj din cadrul Fundației Charta, a fost o experiență cu iz occidental care a delectat publicul timișorean cu proiecții, workshop-uri și activități menite să aducă o atmosfera festivalieră și un suflu proaspăt atât din cinematografia românească, cât și din cea internațională. Gazdele evenimentului au fost Galeria Jecza și AMBASADA, principala atracție a festivalului fiind competiția de filme de scurt metraj.
Restaurantul Enoteca Amphora este partener în tot ce înseamnă promovarea culturii și sprijinirea artiștilor și a organizațiilor culturale să își dezvolte activitățile și publicul, precum și implicarea directă în programul ”Timișoara – Capitală Culturală Europeană”.