Crăciunul, sărbătoarea BUCURIEI și FAMILIEI se poate petrece fără griji la Restaurantul Enoteca Amphora. Cum vă puteți crea propriile tradiții


masa craciun enoteca amphora restaurant timisoara

Crăciun fericit, prieteni! Sărbătoarea Nașterii Domnului aduce cu ea bucuria de a fi împreună cu familia, prietenii, cu persoanele dragi care vă fac viața mai frumoasă și cu care vă doriți să împărtășiți cele mai speciale momente ale vieții. Restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara este unul dintre puținele localuri din oraș care pune preț pe intimitate, căldură, prietenie și bun gust. Deja cunoscutul motto „Clientul nostru, stăpânul nostru” a căpătat noi valențe la restaurantul nostru. Acum ne putem mândri cu un motto care ni se potrivește mai bine „Clientul nostru, prietenul nostru”, iar dacă doriți să luați masa în familie, de Crăciun, fără grija pregătirilor, fără agitația cumpărăturilor, fără a vă teme că trebuie să pregătiți multe feluri de mâncare, pentru a satisface toate gusturile celor din familia dumneavoastră, puteți să veniți la restaurantul Enoteca Amphora și să petreceți în liniște și căldură, dacă vă faceți o rezervare la 0732 970 181 sau http://www.restaurantamphora.ro/rezervare.php. Astfel, ca să facem o glumă, nu scăpați doar de ore întregi de gătit, dar și de spălatul vaselor, la care nimeni nu se mai încumetă după o cină încărcată.

Trăind în epoca vitezei, într-unul dintre cele mai cosmopolite orașe ale țării, este destul de greu să mai păstrăm tradițiile din bătrâni și, atunci, ne putem readapta. De ce să nu ne creăm propriile tradiții, să ne adaptăm la ce e nou, dar fără a renunța la principiul de bază al acestei sărbători magice: bucuria de a petrece în familie. Spre exemplu, nu mai puteți lua copiii să meargă în colindat la prieteni sau rude, date fiind distanțele mari, nu vă mai puteți bucura de pomana porcului ca odinioară, în ograda bunicilor, nici de aromele lemnelor trosnind în sobă, dar vă puteți impune noi tradiții. De ce să nu mergeți împreună cu cei dragi la un restaurant, să vă puteți bucura fiecare de felul de mâncare dorit, să așteptați liniștiți să fiți serviți și să profitați astfel de timpul petrecut împreună? Noi vă așteptăm cu drag să ne călcați pragul și vă garantăm că veți avea parte de un Crăciun memorabil, care, cu siguranță, va deveni o tradiție după ce veți descoperi atmosfera de căldură și intimitate care definește restaurantul nostru.