Evenimente

Cine gourmet si degustari de vinuri

Evenimente

 
amphora valentines

Valentine’s Day

Aștepți cu nerăbdare prima întâlnire sau să sărbătorești încă un an de iubire? E timpul să te gândești la cea mai romantică zi a anului … Ziua Îndrăgostiților. Indiferent de planurile tale, petrece o zi specială!
Vă așteptăm la Restaurant Amphora cu o cină delicioasă la lumina lumânărilor, cu preparate din pește și fructe de mare.
Informații și rezervări la telefon 0732 970 181 sau e-mail: rezervari@enotecaamphora.ro. Vă așteptăm cu drag!

 

Revelion 2018

Restaurant Amphora


Sărbătorește magia Noului An în centrul Timișoarei, la Restaurantul Amphora!
Pregătește-te să întâmpini anul 2018 într-un restaurant cu o atmosfera caldă și prietenoasă, cu un meniu à la carte apetisant, atent selecționat de către Chefii nostri. Muzica te va tine în mișcare până în zorii zilei pentru ca tu să sărbatorești Revelionul 2018 alături de prieteni și familie.

Consumația minimă: 220 de lei / persoană.
Rezervări la telefon: 0732 970 181 sau rezervari@enotecaamphora.ro.

Revelion 2018 - Restaurant Amphora Bastion

 

Calin Lupu - Restaurant Amphora

Muzica Live

Călin Lupu (chitară/voce)

Moș Nicolae vine la Restaurantul Amphora cu un cadou MAGIC. Talentatul artist Călin Lupu (chitară/voce) ne va oferi o seară încărcată de frumos și bine, la care sunteți invitați să participați, alături de cei dragi.

Călin Lupu este unul dintre artiștii binecunoscuți melomanilor care participă la concertele desfăşurate în Timişoara. Acesta a ieșit în evidență, atât prin prezența remarcabilă de la Vocea României și X-Factor, cât și prin momentele în care ne-a încântat cu prestații live în orașul de pe Bega.

 

Ziua României

seară specială - muzică tradițională

Pe 1 Decembrie vă invităm la Restaurantul Enoteca Amphora să petreceți o seară specială cu muzică tradițională românească interpretată de un duo de excepție cu care noi, timișorenii, ne mândrim: Mădălin Luca (nai) și Mircea Ardeleanu Jr. (țambal).
Bucătarii noștri au pregătit delicioase preparate tradiționale despre care știm că merg de minune cu un pahar de vin din partea casei.
Intrarea este liberă. Rezervări la telefon 0732 970 181 sau e-mail: rezervari@enotecaamphora.ro.

 

 

Ziua Romaniei la Amphora
Ziua Romaniei la Amphora

 

Revelion 2017

Restaurant Amphora

Noi credem că fiecare zi e un dar și de aceea trebuie să fie specială. Noaptea de Anul Nou e mai mult decât toate acestea. Fă-o specială, alături de noi, la Restaurantul Enoteca Amphora.
Cu un meniu a la carte special conceput, într-o atmosferă caldă și prietenoasă va fi o noapte de vis, cu stil.
Consumația minimă: 250 de lei / persoană.

Rezervări la telefon: 0732 970 181 sau rezervari@enotecaamphora.ro

  • Rezervarea meselor se face cu plata unui avans de minim 100 lei per persoană.
  • Renunțarea la rezervare se poate face cel mai târziu cu 24 de ore înainte de eveniment pentru a se returna avansul.
  • Rezervarea se pierde prin întârzierea cu mai mult de o oră peste ora anunțată.

Amphora Restaurant 2017

Amphora Restaurant 2017

Revelion Restaurant Timisoara

CONCURS – Revelion 2017 la Restaurant Amphora
Câștigă încă din prima zi a anului 2017 !

Punem în joc două vouchere de 250 de lei pentru Revelion 2017, pe care le puteti câștiga urmând toți pașii de mai jos:

  • Dă „Like” paginii Restaurant Enoteca Amphora
  • Dă „Like” și „Share” acestei postări
  • Eticheteazǎ (Tag) alte trei persoane într-un comentariu

Concursul este valabil până în data de 27.12.2016, ora 24:00 iar câştigătorul va fi anunţat în data de 28.12.2016 în urma unei trageri la sorţi prin programul „Random Name Picker”.

 

Lansare Meniu

Artă culinară napoletană

 

Vă mulțumim că ați fost alături de noi sâmbătă, 1 octombrie 2016, la evenimentul ”Artă culinară napoletană” – lansarea oficială a noului meniu, semnat de Chef Daniel Napoletano!

Într-o atmosferă caldă și relaxată, pe acordurile trupei Benson JOEL & the Exiled Band, seara a debutat cu o degustare de vin din partea casei de vinuri Domeniul Bogdan și a continuat cu un răsfăț culinar, cu preparate elegante și savuroase, specifice bucătăriei napoletane.

 

B-EST SHORTS

B-EST SHORTS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL

 

Ca de obicei, echipa Amphora sprijină și susține actul cultural în toate formele sale, promovează valorile artistice şi susține dezvoltarea accesului publicului la activități culturale. În perioada 23-25 septembrie, la Timișoara, a avut loc la Festivalul Internațional de Scurtmetraje B-EST Shorts, eveniment la care am luat parte, în calitate de parteneri.

B-EST Shorts, festivalul de filme de scurtmetraj din cadrul Fundației Charta, a fost o experiență cu iz occidental care a delectat publicul timișorean cu proiecții, workshop-uri și activități menite să aducă o atmosfera festivalieră și un suflu proaspăt atât din cinematografia românească, cât și din cea internațională. Gazdele evenimentului au fost Galeria Jecza și AMBASADA, principala atracție a festivalului fiind competiția de filme de scurt metraj.
Restaurantul Enoteca Amphora este partener în tot ce înseamnă promovarea culturii și sprijinirea artiștilor și a organizațiilor culturale să își dezvolte activitățile și publicul, precum și implicarea directă în programul ”Timișoara – Capitală Culturală Europeană”.

 

Revelion 2016

Savoir vivre

 

La restaurantul Enoteca Amphora, am pregătit un meniu irezistibil, o atmosferă magică și o listă aleasă de bături, pentru a celebra așa cum se cuvine seara dintre ani. Vă așteptăm, alături de cei dragi, să petreceți un Revelion pe care, cu siguranță, nu îl veți uita niciodată!

Participare pe baza de rezervare

 

afis

Concert special si cina gourmet

Viva il vino

Conceptia programului și conducerea muzicală: Mihaela Silvia Rosca, Opera Națională Română Timișoara Participă tenorii: Alin Stanis (Italia), Cristian Bălășescu și Marius Zaharia de la Opera Națională din Timișoara La pian: conf.univ.dr. Aida Marc, Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de vest din Timișoara


Participare pe baza de rezervare