Restaurantul Amphora vă așteaptă cu o ofertă specială pentru evenimentele de grup. În funcție de preferințele dumneavoastră, vă putem pregăti un meniu tradițional, cu ingrediente locale, gustoase și sănătoase, sau puteți alege din selecția noastră variată de preparate gourmet, din meniul a la carte, pentru acele momente unice din viața dumneavoastră: nuntă, botez, zile de naștere, seri speciale alături de prieteni sau familie.

Puteți selecta una dintre categoriile de mai jos, pentru a alege cea mai bună ofertă, personalizată pentru nevoile companiei sau evenimentului privat pe care doriți să îl organizați la restaurantul Amphora din Timișoara.

Amphora zile nastere
Amphora zile nastere

Fiecare dintre noi își dorește o aniversare memorabilă a zilei de naștere, alături de cei dragi, într-o ambianță excelentă. Restaurant Amphora îți poate îndeplini dorința. Vino de ziua ta la Amphora și vei primi un discount de 15%.
Transformă-ți sărbătoarea într-un eveniment pe care să ți-l amintești cu drag!

amphora peste
amphora peste

Bucurie, aromă și prospețime la farfurie. Vino la Amphora să descoperi meniul special cu preparate din pește și fructe de mare proaspete, la prețuri excepționale. Bucătarii noștri pregătesc chefalul, bibanul de mare și midiile după rețete savuroase și sănătoase, numai bune pentru începutul de an.
Nu uitați de preparatele din pește din meniul nostru a la carte: doradă, ton roșu, păstrăv, file de somon și de noua ofertă la Vinul casei la carafă (250 ml) la 9 lei.
Răsfață-te sănatos la Restaurantul Amphora!
Vezi meniul

Căutați restaurant botez Timișoara sau restaurant cununie civilă? Restaurant Amphora este locația perfectă pentru evenimentele speciale din viața ta deoarece profesionalismul nostru se bazează pe seriozitate, responsabilitate, experiență, pasiune și servire la cel mai înalt nivel.

În organizarea unui astfel de eveniment ținem cont de cerințele oaspeților și oferim un salon de 70 de locuri, cu un ambient prietenos, familiar, dar care emană prin fiecare detaliu eleganță și rafinament. Propunem invitaților noștri delicii gastronomice greu de refuzat, cu preparate tradiționale românești, dar și preparate fine din bucătăria internațională, la prețuri accesibile.

Toate acestea sunt trăsăturile care ar trebui să însoțească descrierea unui eveniment perfect.
Deveniți și voi parte a unei povești frumoase, călcând pragul acestei locații speciale situată în inima orașului, la Bastionul Theresia (str. Hector nr. 4), pentru a avea parte de un eveniment cu adevărat magic, în care bunul gust și frumosul sunt ingredientele de bază.

Cadourile de cununie/botez la AMPHORA:
• sala pentru eveniment gratuită
• meniu pentru copii la jumătate de preț
• întâmpinarea invitaților cu vin spumant
• lumânări decorative
• videoproiector și ecran

Oferte grupuri

Oferte grupuri

Enoteca Amphora va asteapta cu o oferta speciala pentru evenimentele de grup. In functie de preferintele dumneavoastra, va putem pregati un meniu traditional, cu ingrediente locale, gustoase si sanatoase, sau puteti alege din selectia noastra variata de preparate gourmet, din meniul a la carte, pentru acele momente unice din viața dumneavoastră: nuntă, botez, zile de naștere, seri speciale alături de prieteni sau familie.

Daca doriti sa participati, impreuna cu partenerii de afaceri, colegii sau prietenii, la o degustare de vinuri selectionate, puteti alege una dintre ofertele noastre speciale din pachetele de mai jos, de la sectiunea Degustari de vin.

Petrecerile corporate sunt cea mai buna ocazie pentru a va transforma colegii in prieteni, superiorii in aliati si echipa dumneavoastra intr-una puternica si unita. Stim cat de important este succesul businessului pentru dumneavoastra, stim de cata munca este nevoie pentru a construi o afacere durabila si sustenabila si venim in intampinare cu cele mai bune oferte de petreceri pentru firma, fie ca este vorba de o aniversare, de o petrecere de final de an sau, pur si simplu, de o intalnire intre colegi.

a (20)

DEGUSTĂRI DE VIN la enoteca – restaurant AMPHORA

Descopera lumea fascinanta a vinurilor intr-o locatie eleganta din centrul istoric al Timisoarei. Cu o lista de vinuri de peste 100 de etichete – vinuri de la principalele case de vinuri romanesti (Recas, SERVE, Mosia de la Tohani, Oprisor, Halewood Wines, Vinarte, Avincis, Petro Vaselo, Stirbey, M1. Crama Atelier, DaVino, Alira, Aurelia Vișinescu) si vinuri de import (Franta, Italia, Chile) – enoteca-restaurant AMPHORA este locatia ideala pentru o incursiune rafinata in aromele vinurilor.

Puteti selecta din pachetele de degustare prestabilite, iar la cerere putem oferi meniuri gourmet ce pot completa si pune in valoare vinurile degustate.

Ofertele sunt valabile pentru grupuri de minim 10 persoane.

DEGUSTARE DE VIN – DISCOVERY

Include:

 • 8 vinuri – 2 albe, 2 roze, 2 rosii, 2 spumante
 • Platou cu branzeturi si fructe
 • Apa
 • Prezentarea vinurilor de catre sommelier

Pret per persoana 90 lei

DEGUSTARE DE VIN – PREMIUM

Include:

 • 8 vinuri – 2 albe, 2 roze, 2 rosii, 2 spumante
 • Platou cu branzeturi si fructe
 • Apa
 • Prezentarea vinurilor de catre sommelier

Pret per persoana 120 lei

DEGUSTARE DE VIN – DISCOVERY lista scurta

Include:

 • 5 vinuri – 2 albe, 2 rosii, 1 spumant
 • Platou cu branzeturi si fructe
 • Apa
 • Prezentarea vinurilor de catre sommelier

Pret per persoana 55 lei

DEGUSTARE DE VIN – PREMIUM lista scurta

Include:

 • 5 vinuri – 2 albe, 2 rosii, 1 spumant
 • Platou cu branzeturi si fructe
 • Apa
 • Prezentarea vinurilor de catre sommelier

Pret per persoana 75 lei

Rezervare

Va rugam sa faceti rezervare transmitand un email la adresa rezervari@enotecaamphora.ro care sa contina: nume, date de contact, data si ora pentru degustare, numar de persoane si varianta de degustare pe care o doriti. Veti primi un email de confirmare cu detalii privind degustarea in termen de 2 zile. Avansul pentru REZERVARE este 10% din costul degustarii.

Anularea rezervarii & politica de rambursare

 • Daca anularea rezervarii se face cu cel putin 3 zile inainte de data degustarii avansul de 10% va va fi returnat.
 • Daca anularea rezervarii se face cu mai putin 3 zile inainte de data degustarii avansul nu va fi returnat.

21_resize

Ocaziile speciale cer locatii speciale!

Cautati locul perfect pentru a vă petrece calitativ timpul alături de partenerii de afaceri sau colegi?

Restaurantul Enoteca Amphora din Timisoara este locatia ideala pentru a lua masa cu partenerii dumneavoastra de afaceri, intr-un cadru intim si relaxant, cu preparate gourmet si vinuri de calitate.

Petrecerile corporate, fie ca este vorba de aniversarea firmei, teambuilding sau o petrecere tematica, de Paste sau Craciun, se transforma in momente de neuitat la restaurantul nostru, unde gasiti cele mai flexibile pachete pentru business-ul dumneavoastra, discounturi speciale pentru grupuri si tot sprijinul profesionist de care aveti nevoie pentru a va asigura ca veti avea parte de un eveniment de succes. .

Enoteca Amphora va pune la dispozitie o sala eleganta cu 80 de locuri. Meniul se poate personaliza in functie de preferintele culinare, cat si de bugetul alocat.

Restaurantul Enoteca Amphora – Ocaziile speciale cer locatii speciale!

Oferte Corporate

Oferte Corporate

Business meetings şi corporate brunches

Căutaţi locaţia perfectă pentru a vă petrece calitativ timpul alături de partenerii de afaceri sau colegi? Restaurantul Enoteca Amphora din Timişoara este locul ideal pentru a lua masa cu partenerii dumneavoastra de afaceri, într-un cadru intim şi relaxant, cu preparate gourmet şi vinuri de calitate, astfel încât întâlnirile de business să se transforme în adevărate reuşite. Punem preţ pe calitate şi adaptabilitate, astfel încât să vă oferim exact acea experienţă de care aveţi nevoie pentru afacerea dumneavoastră.

Corporate brunches este un concept aparte pe care ne-am gândit să îl punem în practică pentru a vă ţine mai aproape de tot ceea ce înseamnă comunitatea oamenilor de afaceri din Timişoara. Astfel de întâlniri vor fi organizate periodic şi vor reuni, alături de dumneavoastră, oameni care vă pot aduce plus valoare afacerii: speakeri, manageri de succes, comunicatori cu experienţă şi evenimente tematice, cu efecte practice pentru dezvoltarea reţelei de business pe care ne dorim să o dezvoltăm pentru comunitatea din Timişoara.

Vrem să dezvoltăm o relaţie de parteneriat corectă şi echitabilă, astfel încât să ne putem bucura împreună de rezultatele unor evenimente de succes. Vă punem la dispoziţie expertiza noastră, dorinţa de a vă satisface şi cele mai exigente dorinţe, precum şi o atitudine deschisă la comunicare, pentru a înţelege cât mai bine nevoile dumneavoastră.

Conferinţe, team building-uri, prezentări, lansări de produse

Expertiza şi experienţa în domeniul organizării evenimentelor de business, ne recomandă ca partenerii ideali pentru a alege restaurantul Enoteca Amphora ca locaţie pentru acele evenimente importante pentru imaginea companiei dumneavoastră. Fie că este vorba de conferinţe, team building-uri, prezentări sau lansări de produse, locaţia noastră beneficiază de toate dotările necesare pentru rezultate impecabile: un spaţiu elegant, relaxant şi primitor, internet de mare viteză, video proiector, sonorizare, servicii de primire (hostess), media relations.

Restaurantul nostru are o capacitate de maximum 100 de persoane şi dispune de personal calificat la cele mai înalte standarde, astfel încât reuşita evenimentului dumneavoastră să fie garantată.

a (23)

Degustări de vin şi cine gourmet

Descoperă lumea fascinantă a vinurilor într-o locaţie elegantă din centrul istoric al Timişoarei. Cu o listă de vinuri de peste 130 de etichete – vinuri de la cele mai mari case de vinuri româneşti (Recaş, SERVE, Moşia de la Tohani, Oprişor, Halewood Wines, Vinarte, Avincis, Petro Vaselo, Stirbey, M1. Crama Atelier, DaVino, Alira, Aurelia Vişinescu) şi vinuri de import (Franţa, Italia, Chile) restaurantul Enoteca AMPHORA este locaţia ideală pentru o incursiune rafinată în tainele vinurilor.

De asemenea, lunar, organizăm Cine Gourmet cu degustare de vin, prin care ne propunem să aducem mai aproape de clienţii noştri secretele bucătăriei elegante şi inovatoare, sub o formă memorabilă: preparate delicioase şi speciale, vinuri valoroase şi muzică live (program de operă şi operetă, muzică clasică şi jazz live).

         Petreceri corporate şi petreceri private

Petrecerile corporate sunt cea mai bună ocazie pentru a vă transforma colegii în prieteni, superiorii în aliaţi şi echipa dumneavoastra într-una puternică şi unită. Ştim cât de important este succesul businessului pentru dumneavoastră, ştim de câtă muncă este nevoie pentru a construi o afacere durabilă şi sustenabilă şi venim în întâmpinare cu cele mai bune oferte de petreceri pentru firmă, fie că este vorba de o aniversare, de o petrecere de final de an sau, pur şi simplu, de o întâlnire între colegi.

Petrecerile private, acele momente memorabile din viaţa dumneavoastră, merită sărbătorite într-o locaţie de neuitat, cum este restaurantul Enoteca AMPHORA. Suntem pregătiţi să vă satisfacem orice nevoie privind crearea ocaziilor speciale, cum este nunta, botezul, zilele de naştere etc: meniuri delicioase, rafinate şi aspectuoase, la preţuri speciale.

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: office@enotecaamphora.ro

Vin spumant sau prosecco din partea casei

Pentru petrecerile/cinele mai mari de 20 de persoane oferim vin spumant sau prosecco de primire din partea casei, cu rezervare prealabilă.

Sunați-ne pentru rezervări sau informații detaliate și oferte personalizate la (0040) 0732 970 181.