Oferte Corporate

Oferte Corporate

Business meetings şi corporate brunches

Căutaţi locaţia perfectă pentru a vă petrece calitativ timpul alături de partenerii de afaceri sau colegi? Restaurantul Enoteca Amphora din Timişoara este locul ideal pentru a lua masa cu partenerii dumneavoastra de afaceri, într-un cadru intim şi relaxant, cu preparate gourmet şi vinuri de calitate, astfel încât întâlnirile de business să se transforme în adevărate reuşite. Punem preţ pe calitate şi adaptabilitate, astfel încât să vă oferim exact acea experienţă de care aveţi nevoie pentru afacerea dumneavoastră.

Corporate brunches este un concept aparte pe care ne-am gândit să îl punem în practică pentru a vă ţine mai aproape de tot ceea ce înseamnă comunitatea oamenilor de afaceri din Timişoara. Astfel de întâlniri vor fi organizate periodic şi vor reuni, alături de dumneavoastră, oameni care vă pot aduce plus valoare afacerii: speakeri, manageri de succes, comunicatori cu experienţă şi evenimente tematice, cu efecte practice pentru dezvoltarea reţelei de business pe care ne dorim să o dezvoltăm pentru comunitatea din Timişoara.

Vrem să dezvoltăm o relaţie de parteneriat corectă şi echitabilă, astfel încât să ne putem bucura împreună de rezultatele unor evenimente de succes. Vă punem la dispoziţie expertiza noastră, dorinţa de a vă satisface şi cele mai exigente dorinţe, precum şi o atitudine deschisă la comunicare, pentru a înţelege cât mai bine nevoile dumneavoastră.

Conferinţe, team building-uri, prezentări, lansări de produse

Expertiza şi experienţa în domeniul organizării evenimentelor de business, ne recomandă ca partenerii ideali pentru a alege restaurantul Enoteca Amphora ca locaţie pentru acele evenimente importante pentru imaginea companiei dumneavoastră. Fie că este vorba de conferinţe, team building-uri, prezentări sau lansări de produse, locaţia noastră beneficiază de toate dotările necesare pentru rezultate impecabile: un spaţiu elegant, relaxant şi primitor, internet de mare viteză, video proiector, sonorizare, servicii de primire (hostess), media relations.

Restaurantul nostru are o capacitate de maximum 100 de persoane şi dispune de personal calificat la cele mai înalte standarde, astfel încât reuşita evenimentului dumneavoastră să fie garantată.

a (23)

Degustări de vin şi cine gourmet

Descoperă lumea fascinantă a vinurilor într-o locaţie elegantă din centrul istoric al Timişoarei. Cu o listă de vinuri de peste 130 de etichete – vinuri de la cele mai mari case de vinuri româneşti (Recaş, SERVE, Moşia de la Tohani, Oprişor, Halewood Wines, Vinarte, Avincis, Petro Vaselo, Stirbey, M1. Crama Atelier, DaVino, Alira, Aurelia Vişinescu) şi vinuri de import (Franţa, Italia, Chile) restaurantul Enoteca AMPHORA este locaţia ideală pentru o incursiune rafinată în tainele vinurilor.

De asemenea, lunar, organizăm Cine Gourmet cu degustare de vin, prin care ne propunem să aducem mai aproape de clienţii noştri secretele bucătăriei elegante şi inovatoare, sub o formă memorabilă: preparate delicioase şi speciale, vinuri valoroase şi muzică live (program de operă şi operetă, muzică clasică şi jazz live).

         Petreceri corporate şi petreceri private

Petrecerile corporate sunt cea mai bună ocazie pentru a vă transforma colegii în prieteni, superiorii în aliaţi şi echipa dumneavoastra într-una puternică şi unită. Ştim cât de important este succesul businessului pentru dumneavoastră, ştim de câtă muncă este nevoie pentru a construi o afacere durabilă şi sustenabilă şi venim în întâmpinare cu cele mai bune oferte de petreceri pentru firmă, fie că este vorba de o aniversare, de o petrecere de final de an sau, pur şi simplu, de o întâlnire între colegi.

Petrecerile private, acele momente memorabile din viaţa dumneavoastră, merită sărbătorite într-o locaţie de neuitat, cum este restaurantul Enoteca AMPHORA. Suntem pregătiţi să vă satisfacem orice nevoie privind crearea ocaziilor speciale, cum este nunta, botezul, zilele de naştere etc: meniuri delicioase, rafinate şi aspectuoase, la preţuri speciale.

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: office@enotecaamphora.ro

Vin spumant sau prosecco din partea casei

Pentru petrecerile/cinele mai mari de 20 de persoane oferim vin spumant sau prosecco de primire din partea casei, cu rezervare prealabilă.

Sunați-ne pentru rezervări sau informații detaliate și oferte personalizate la (0040) 0732 970 181.