RETROSPECTIVA 2015 Vezi TOPUL celor mai spectaculoase seri petrecute la restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara FOTO


Bucurie, împliniri, planuri, așteptări, dezamăgiri, greșeli, regrete, pe toate le-am trăit, cu toții, în anul de la care peste puțin timp ne vom lua „la revedere”. Privim, din nou, cu optimism, spre ceea ce urmează. Spre un nou început, spre noi călătorii în viață, spre noi oameni, spre noi obiective. Pentru restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara a fost un an care a stat sub semnul prieteniei, al frumosului, inovației și bunului gust. „Savoir vivre” nu este pentru noi un simplu slogan, ci chintesența unui stil pe care ni l-am impus. A ști să trăiești, a te bucura de tot ce are viața mai frumos de oferit, a descoperi în fiecare zi bucuria de a fi, a învăța să iubești și ceea ce nu înțelegi, a nu lăsa nici o zi să treacă fără a zâmbi, toate aceste lucruri ne-au ghidat atunci când am hotărât să deschidem porțile restaurantului nostru pentru dumneavoastră, prietenii noștri.

2015 a fost un an în care putem spune că am învățat, alături de cei care ne-au călcat pragul, cât este de important să fii înconjurat de oameni care, asemeni nouă, apreciază calitatea, bunul gust și frumosul. Am început, ușor-ușor, să formăm o adevărată societate a oamenilor care știu să trăiască frumos, care au răspuns cu drag invitațiilor noastre la cele mai importante evenimente pe care le-am organizat pe parcursul acestui an și pe care le vom puncta în cele ce urmează, alcătuind un TOP 3 al celor mai spectaculoase evenimente.

  1. „Viva il vino” Seară de GALĂ, cu muzică de operă, preparate gourmet și vinuri memorabile, la restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara GALERIE FOTO
    3

Lucrurile cu adevărat speciale li se întâmplă oamenilor care le merită. Acelui tip de oameni care sunt deschiși la frumos, la căldură, la viață! Cu astfel de oameni ne-am înconjurat la cina gourmet din 25 septembrie 2015, care a fost o adevărată premieră pentru restaurantele din Timișoara. O seară magică, în care muzica de operă s-a întâlnit cu lumea preparatelor haute cuisine și cu vinurile de calitate, care spun povești celor dornici să le asculte, o seară în care vibrația și emoția și-au dat întâlnire, făcând din acest eveniment unul memorabil.

„Muzica de operă exprimă nişte lucruri care nu pot fi exprimate în alt gen muzical. Are ceva complet specific şi acest ceva vorbeşte despre nobleţea din noi, pe care, din păcate, în vârtejul vieţii cotidiene, o mai uităm din când în când”, spune celebrul dirijor Tiberiu Soare. Au resimțit din plin acest lucru, această emoție pe care ți-o dă muzica de operă și cei care au participat la evenimentul nostru. Protagoniștii acestei stări magice, creatorii de emoție în stare pură și de vibrație spirituală, au fost profesioniști ai operei, cărora le mulțumim încă o dată pentru că ni s-au alăturat în această călătorie îndrăzneață. Programul, care a cuprins arii celebre din Verdi, Cardillo, Donizetti ș.a., a fost conceput și coordonat de maestra Mihaela Silvia Roșca și susținut de  trei tenori celebri: Alin Stanis (Italia), Cristian Bălășescu și Marius Zaharia de la Opera Națională din Timișoara, acompaniați la pian de conf.univ.dr. Aida Marc de la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara. Vezi aici continuarea!

    2.  „Speak corporate” – despre o seară specială petrecută alături de comunitatea oamenilor de business din Timișoara la restaurantul Enoteca Amphora FOTO
speak corporate restaurant enoteca amphora26

“Leaderii de afaceri de succes proiectează o viziune, o articulează, o posedă cu pasiune și o duc spre completare fără oprire” , spunea Jack Welch, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de business americani. Exact despre aceste trei ingrediente cheie a fost vorba și la evenimentul organizat de restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara, care a avut loc joi, 12 noiembrie 2015. Am încercat să reunim reprezentanții unora dintre companiile de top ale orașului pentru o seară specială, relaxantă, încărcată de bine și frumos, cu muzică clasică live, o degustare de vinuri alese, precum și o atmosferă caldă și prietenoasă. Scopul? Să ne împărtășim viziunea, pasiunile, munca cu cei care au aceleași preocupări ca și noi. Am înțeles cât de important este pentru oamenii de business din Timișoara să se cunoască între ei, să lege prietenii  în cadrul unui eveniment mai altfel, care să ne permită să cunoaștem și oamenii din spatele poveștilor de succes ale acestor companii.

Ce am descoperit? Oameni plini de entuziasm, oameni frumoși, oameni dornici să se implice în comunitate, oameni creativi și inteligenți, alături de care sperăm că vom porni la un drum lung și presărat cu multe astfel de întâlniri reușite. Vezi aici continuarea!

    3. O seară MAGICĂ, alături de vinurile Cotnari, la restaurantul Enoteca Amphora din Timișoara         GALERIE FOTO
cotnari cina gourmet11

Vinuri cu tradiție, vinuri care spun povești ale României autentice, ale plaiurilor în care natura a rămas nealterată, iar licoarea magică reprezintă esența zonei din care provine. Casa de Vinuri Cotnari își are rădăcinile în vechi timpuri românești, pe când soiurile autohtone făceau rumoare în rândurile domnitorilor și concurau fruntalnice pe întinsele mese boierești. Emblema Casei de Vinuri Cotnari surprinde Castelul Vlădoianu, construit în anul 1901 de catre însuși “mon cher” boier Vlădoianu, fost guvernator BNR și distins viticultor, ca fiind pură inspirație în povestea vinului.

O suită specială de mâncare gourmet, vinuri cu tradiție și o companie aleasă, la Cina gourmet și degustarea de vinuri COTNARI care a avut loc la Enoteca Amphora în 17 iulie 2015 . Am aflat secretele celui mai cunoscut vin românesc, ne-am bucurat de savoarea și gustul preparate gourmet, care au devenit emblematice pentru Enoteca Amphora, și de oamenii minunați care ni s-au alăturat în această călătorie magică. Vezi continuarea aici!

Acestea sunt doar câteva dintre serile magice care au marcat anul 2015, dar vă invităm să descoperiți și povestea altor momente speciale accesând categoria I love Amphora!

De asemenea, vă dorim, din suflet, un An Nou fericit, cu multe împliniri, bucurie, sănătate și tot ce e mai bun pentru dumneavoastră și cei dragi!

La mulți ani!