Revelion „Savoir vivre” 2016 la restaurantul Enoteca Amphora – meniu gourmet, băuturi alese și clipe de neuitat, la trecerea dintre ani


cover

La An Nou, planuri noi, surprize și momente speciale. Revelionul reprezintă acea tranziție dintre nou și vechi, acea secundă care ne face să revizuim tot ce s-a întâmplat în ultimele 12 luni și să privim cu optimism la ceea ce ne așteaptă în următoarele. Tristeți, bucurii, obstacole, împliniri, prieteni vechi, cunoștințe noi, dezamăgiri și revelelații, le lăsăm pe toate în urmă și le privim ca pe niște lecții care ne vor ajuta ca în anul care urmează să reușim să ne redescoperim noi drumuri, să colindăm alte posibilități, să ne deschidem orizonturi neașteptate, să cunoaștem oameni care ne vor îmbogăți spiritele și să ne bucurăm de tot ce are viața mai frumos de oferit.

„Savoir vivre”, acesta este conceptul restaurantului Enoteca Amphora din Timișoara, concept pe care îl punem în practică în tot ceea ce facem: de la preparatele gourmet, gătite cu migală și dichis de bucătarii noștri talentați, la lista de băuturi variate și alese, la muzica jazz care a devenit deja o marcă a locației, la atmosfera caldă, la operele de artă care înfrumusețează și spiritualizează spațiul, la tot ceea ce înseamnă oamenii speciali care ne calcă pragul. Să trăim frumos și să ne bucurăm de toate darurile minunate pe care ni le oferă viața, nu este doar un concept, ci, mai degrabă, un scop al nostru, la care sperăm să raliați și dumneavoastră.

Revelionul 2016 „Savoir vivre” la restaurantul Enoteca Amphora, nu va face rabat de la acest crez al nostru, motiv pentru care am pus la punct toate detaliile pentru ca trecerea dintre ani să fie una memorabilă, cu cele mai calitative preparate ale excelenței culinare, cu băuturi pentru toate gusturile, cu muzică pentru a vă oferi o noapte plină de bucurie, alături de cei cu care veți alege să vă petreceți cea mai frumoasă zi din an.

meniu revelion

REVELION 2016 – “Savoir vivre”
Ne pregătim să întâmpinăm noul an cu rafinament, bucurie și planuri de viitor. La restaurantul Enoteca Amphora, am pregătit un meniu irezistibil, o atmosferă magică și o listă aleasă de bături, pentru a celebra așa cum se cuvine seara dintre ani. Vă așteptăm, alături de cei dragi, să petreceți un Revelion pe care, cu siguranță, nu îl veți uita niciodată!

Meniu gourmet
Antreu
Tartine de păstrăv afumat garnisit cu nuci caramelizate
Terină din piept de curcan cu stafide în mantie de radicchio
Galantină de fazan cu legume alese
Linguriţe de raffaelo din brânzeturi cu fructe de pădure şi stafide
Mousse de foiegras cu mantie de zucchini
Somon cu spumă de brânză şi icre negre
Surf and turf (bresaola şi crevete)
Gustare rece
Mousse de brocolli cu carpaccio de caracatiţă
Gustare caldă
Halibut cu piure de fenicul şi chips de grapefruit și icre roșii
Fel principal
Medalion de struţ cu prosciutto crudo
Muşchi de cerb acompaniat de dulceaţă de roşii cu peperoncino
Millefoglie de cartofi tricolor
Mix de ciuperci sălbatice şi varză de bruxells
Desert
Macarons, parfait de lămâie şi cocos cu jeleu de fructe de pădure
BAR Ultra All Inclusive
Whiskey, Cognac, Vodka, Gin, Lichior, Digestiv, Apă, Sucuri naturale și carbogazoase, cafea espresso
Atmosfera va fi completată de muzica bine selectată, care va asigura distracția tuturor invitaților.
Preț special: 350 de lei/persoană

RSVP: Tel: +40 732 970 181 sau rezervari@enotecaamphora.ro