SAVOIR VIVRE!


Restaurantul AMPHORA din Timișoara, unul dintre restaurantele de top ale orașului, situat în inima urbei, va ofera o experienta memorabilă de fiecare dată. Învăluit în parfumul de istorie și tradiție al Bastionului Theresia, Restaurantul Amphora se află în locul în care, cu sute de ani în urmă, soldații Imperiului Habsburgic își păstrau vinurile și mâncarea. Întreaga zonă a bastionului, așa cum îl cunoaștem azi, era o imensă cămară cu bunatați, iar restaurantul Amphora duce tradiția mai departe. Timpurile s-au schimbat, citadela nu mai e zid de apărare, ci a devenit locul magnetic în care arhitectura fortăreței se întâlnește într-un melanj perfect cu nevoia clientului modern de a evada într-un spațiu în care vinurile bune, gastronomia elegantă și savuroasă, degustările de vin, jazzul de calitate și atmosfera caldă și relaxată sunt la ele acasă.

Restaurantul Enoteca Amphora îmbină tradiția cu contemporanul, clasicul cu inovația, arta gastronomiei cu savoarea unui pahar cu vin spectaculos. Un spațiu relaxant și primitor, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o ieșire la masă cu prietenii sau familia, un eveniment corporate sau o petrecere privată.

Preparatele gastronomice, pregătite numai cu ingrediente de calitate, atent alese, învăluite în parfumul îmbietor al condimentelor deosebite, vinurile premiate, provenite de la cele mai importante crame din România și Europa, compun toate o atmosferă care te îmbie să te bucuri pe îndelete de toate bunătățile ce le oferă restaurantul Amphora. Pe scurt, propunem o experiență completă oferita celor care, ca și noi, știu să se bucure de ceea ce ne oferă viața mai frumos, celor care au înțeles “savoir vivre”!

Deveniți și voi parte a unei povești frumoase, călcând pragul acestei locații speciale, situată în Timisoara, Bastionul Theresia, str. Hector nr. 4, în fiecare zi de la 10:00 la 24:00, pentru a avea parte de o experiență memorabilă, în care bunul gust și frumosul sunt ingredientele de baza.